Te Koop De Poel 1,
Adres: De Poel 1
Postcode: 2681MB
Plaats:
Type object: Woningen
Type aanbod: Te Koop
Omschrijving:

Villa-eiland ‘De Groene Poel’ voor mensen die vooruit zien ! Scherpe kavelprijzen en nu met gratis 10 jaar warmte*

Leef in het hier en nu, wordt vaak gezegd. Maar innovaties ontstaan alleen als we vooruit kijken. Duurzaam wonen in combinatie met tuinbouwtechniek. Het kan op Villa-eiland ‘De Groene Poel’. Uw toekomst begint hier. Kijk vooruit en zie hoeveel mogelijkheden Villa-eiland ‘De Groene Poel’ u brengt, naast een prachtige villa van uw dromen.

De Poel kent een lange geschiedenis als tuinbouwgebied. De gebiedsnaam is waarschijnlijk al in de twaalfde of dertiende eeuw ontstaan. Vanuit Monster/Naaldwijk werd het stroomgebied van de Gantel eerst met lengtebedijkingen beteugeld en vervolgens van de Maas afgesloten door de aanleg van de Zwartendijk.
Bij de realisatie van Villa-eiland ‘De Groene Poel’ zijn de kenmerken van het gebied in stand gehouden: water en tuinbouw. Iedere kavel grenst aan het water, dat tussen de kassen door de Grote Gantel bereikt en daarmee ontsluiting heeft naar Vlaardingen, Delft en Den Haag.

Wie hier woont, kijkt vooruit
Alle voorzieningen in Villa-eiland 'De Groen Poel' zoals nutsaansluitingen en glasvezel zijn aangelegd. Theoretisch kunt u dus direct beginnen met bouwen. Binnen een jaar kunt u de sleutel
van uw droomvilla in bezit hebben, terwijl voor een gemiddeld project ruim twee jaar moet worden uitgetrokken. Dit zal per woning verschillend zijn. U bouwt immers uw eigen, unieke villa.

Van concept tot bouwen

Waar begint u? Nadat u een vrijblijvend oriëntatiegesprek heeft gehad met de makelaar, bespreken wij uw woonwensen, de stijl van de woning, de gewenste woonsfeer en de gewenste kavel. Vervolgens adviseren wij u over de omvang van de woning, het vergunningstraject en de gewenste opleverdatum. Ook kunnen wij een adviserende rol spelen bij uw investeringen. Neemt u vrijblijvend contact op voor meer uitleg over de aankoop en het bouwproject. Laten wij beginnen met een kop koffie. Innovatieve tuinbouwtechniek Nieuwe technieken om energiezuiniger te telen volgen elkaar in snel tempo op. Tuinbouwtechniek combineren met technieken in de woningbouw wordt nog zelden toegepast. Dit project is een mooi voorbeeld van samenwerking tussen tuinbouw en woningbouw. De warmte die het naastliggende tuinbouwbedrijf produceert, wordt via een warmtewisselaar de woningen ingebracht. Naast de standaardvoorzieningen zijn hier speciale voorzieningen voor aangelegd.

Voordelen:
* ruime kavels vanaf 935 m²
* scherpe prijsstelling
* aan vaarwater
* vrije vormgeving
* kleinschalig
* parkachtige omgeving
* direct bouwen
* perfecte ligging
* nu met 10 jaar gratis warmte !

De prijzen van de kavels zijn spectaculair verlaagd !

Prijzen vanaf € 325.000,- v.o.n. en grondoppervlak vanaf 935 m².

Een uitgebreide brochure ligt voor u klaar!

* vraag naar de voorwaarden

Prijs: prijs op aanvraag
Opties: